سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هل و گلاب و زعفران با سس مخصوص

کیک هل و گلاب و زعفران با سس مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۱/۱/۴ لیوان
هل ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ لیوان
باترمیلک ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱/۲ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
سس ۲ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
کیک هل و گلاب و زعفران با سس مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هل و گلاب و زعفران با سس مخصوص
روش ساخت
مرحله 1باترمیلک را آماده کنید و کنار بگذارید به این صورت که به نصف لیوان شیر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کنید و ۲۰ دقیقه در محیط بگذارید تا شیر لخته بشه
مرحله 2تخم مرغ هارا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کف کنه سپس شکر رو اضافه کنید و باهمزن بزنید تا کرم رنگ بشه
مرحله 3روغن مایع ، باتر میلک و گلاب را اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید
مرحله 4آرد و بیکینگ پودر را دوبار الک کنید و همراه هل به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی یا همزن در حد یکنواخت شدن هم بزنید
مرحله 5مواد را در ظرفی که از قبل چرب و آرد پاشی کردید بریزید. بیشتر از نصف ظرف را پر نکنید چون کیک خیلی پف میکنه ( یا به کف ظرف روغن جدا کننده بزنید) در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید
مرحله 6برای تست پخته شدن بعد از بیست دقیقه فر را باز کنید و آرام روی کیک ضربه بزنید اگر شل بود باید بذارید تا بازم پخته بشه بعد از اینکه کاملا پخته شد میتونید با خلال دندان چک کنید . نوش جان
مرحله 7سس کارامل را طبق دستور موجود در پاپیون آماده کنید و دو قاشق خامه به آن بیافزایید( یا از سس کارامل آماده استفاده کنید)
مرحله 8شیر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید کاراملی که درست کردید رو بهش اضافه کنید و روی شعله ی ملایم گاز قرار بدید تا غلظتی کمی رقیق تر از فرنی بگیره در آخر گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید و روی کیک بریزید . (Dr.Fatima)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین