سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هل و گلاب زعفرانی

کیک هل و گلاب زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۳/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق مربا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
هل ۱ قاشق چای خوری
کیک هل و گلاب زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هل و گلاب زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ و ماست رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا همه مواد هم دما شوند
مرحله 2تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس وانیل رو اضافه کرده مخلوط کنید
مرحله 3روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید
مرحله 4سپس ماست رو اضافه کرده و خوب هم بزنید
مرحله 5هل ،گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید
مرحله 6آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید سپس به تدریج به مایه اضافه کرده و با قاشق به حالت دورانی یا 8انگیسی هم بزنید تا مایه کاملا یکدست بشه
مرحله 7قالب رو چرب کرده مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین