سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک نسکافه گردویی

کیک نسکافه گردویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق مربا خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری
کیک نسکافه گردویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک نسکافه گردویی
روش ساخت
مرحله 1اول از همه نیم ساعت قبل تموم مواد رو میاریم بیرون تا هم دمای محیط شن .قالبم رو با ارده چرب میکنم میزارم کنار.آرد وبکینگ پودر هم سه بار الک میکنیم میزاریم کنار .
مرحله 2تخم مرغ وشکر و وانیل رو خوب با همزن میزنیم حدود ۵ دقیقه تا کرم رنگ وکشدار بشه.حالا همزن رو میزارم کنار وقالبو که از قبل چرب کرده بودم میزارم فریزر.
مرحله 3روغن رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم .شیر رو که از قبل داغ کرده بودیم وبا نسکافه قاطی کرده بودیم به موادمون اضافه میکنیم وباز کمی هم میزنیم.(من پودر نسکافه رو از لوازم قنادی گرفتم که هم خیلی خوش عطره وهم خیلی خوش طعمه ودر کل عطر وطعم خیلی بهتری به کیک میده).
مرحله 4حالا آرد وبکینگ پودر که از قبل سه بار الک شده ومخلوط شدن ،تو سه مرحله به مواد اضافه میکنبم وبا قاشق یا لیسک آروم ودورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابه.در آخر اگه دیدید آرد خوب مخلوط نشده وگلوله گلوله هست با همزن چند ثانیه هم بزنید.
مرحله 5گردو تو آرد می غلطونیم وبه موادمون اضافه میکنیم وخیلی آروم وکم هم میزنیم تا گردو با مواد خوب مخلوط شه.
مرحله 6قالب رو ا فریزر بیرون میاریم و کل مواد رو میریزیم تو قالب وچند بار محکم قالب میکوبیم پایین تا حباباش خارج شه ودر نهایت هم میزاریم تو فر که از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین