زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
نسکافه ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ پنس |
شکر ۱ پیمانه |
شیر (پرچرب) ۱ پیمانه |
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
پوره توت فرنگی ۱ پیمانه |
وانیل ۱ پنس |
مرحله 1 | تخم مرغ ها را با شکر و وانیل باهمزن میزنیم تا کاملا شکر حل شود و رنگش کرم شود . |
مرحله 2 | بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نسکافه هم با دو قاشق غذا خوری آب گرم حل میکنیم و به مایع کیک رو اضافه میکنیم . |
مرحله 3 | آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم کم کم اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم داخل قالب از قبل چرب شده میریزم |
مرحله 4 | و در فر طبقه وسط دمای ۱۸۰ درجه میزاریم به مدت ۴۰ دقیقه . نکته :از یک ربع قبل هم فر را روشن میکنیم |
مرحله 5 | برای تهیه سس شیر رو با نشاسته مخلوط میکنیم تا کاملا نشاسته حل شود شکر رو اضافه میکنیم و روی گاز با حرارت ملایم میزاریم و مداوم هم میزنیم و پوره توت فرنگی و وانیل هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. |
مرحله 6 | و خامه هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مانند فرنی غلیظ شود از روی حرارت برمیداریم و زمانیکه از حرارت افتاد روی کیک تزیین میکنیم |