زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
نسکافه ۱ قاشق چای خوری |
آب ۲ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیلبه مقدار لازم |
آرد ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا كره را به دمای محیط میرسانیم و بعد آن را به همراه شكر و وانیل با همزن خوب میزنیم تا كرم رنگ و كشدار شود، سپس یكییكی زردههای تخممرغ را افزوده و خوب هم میزنیم. |
مرحله 2 | نسكافه را در آب جوش حل كرده و به مواد اضافه میكنیم. |
مرحله 3 | در آخر آرد و بیكینگپودر را با هم الك كرده، كمكم به مواد اضافه میكنیم و هم میزنیم. |
مرحله 4 | در قالب متناسب كه بهتر است قالب شماره 24 باشد كاغذ روغنی پهن میكنیم و مواد را درون قالب میریزیم. |
مرحله 5 | قالب را به مدت 30تا35 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد در پنجره وسط قرار میدهیم. |