سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک ناپلئونی

کیک ناپلئونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ لیوان
کره ۴ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۳ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه‏ ۳/۴ لیوان
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
کیک ناپلئونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک ناپلئونی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
مرحله 2آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و 2بار الک کنید.
مرحله 3تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی با دور تند هم بزنید .
مرحله 4سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن 3 دقیقه دیگر با دور تند بزنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله 5قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس مخلوط را روی حرارت بخار آب قرار دهید و 10 دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.
مرحله 6ظرف را بعد از داغ شدن از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید
مرحله 7هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید.
مرحله 8خمیر را در حالی که هنوز گرم است به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه به اندازه یک بشقاب پلو خوری خوب پهن و نازک کنید.
مرحله 9خمیر پهن شده را با قالب یک اندازه کنید.
مرحله 10ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 دقیقه بپزید.کیک آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 11خامه عسلی و کره نرم شده را 8دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید.
مرحله 12داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد
مرحله 13سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله 14خمیرهای باقی مانده از قالب زدن(دور قالب) را داخل فر بپزید طوری که خشک و ترد شوند سپس آنها را پودر کنید.
مرحله 15پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب روی آنها خامه ریخته و در صورت تمایل پودر کیک خشک شده بریزید.
مرحله 16روی کیک را نیز کاملا با خامه پوشانده و با پودر کیک تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین