زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
کره ۱۲۵ گرم |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق مربا خوری |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا كره را به دمای محیط رسانده و سپس آن را به همراه شكر با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم میزنیم. یك عدد تخممرغ را به پوست پرتقال اضافه كرده، خوب هم میزنیم. بعد تخممرغ دوم را هم افزوده مخلوط میكنیم. |
مرحله 2 | آرد و بیكینگپودر را مخلوط كرده و نیمی از آن را كم كم به مواد اضافه میكنیم. سپس كمی از شیر و پودر نارگیل را ریخته و هم میزنیم. |
مرحله 3 | بقیه آرد و شیر را هم اضافه كرده و مخلوط میكنیم. درون قالب را چرب كرده و آرد میپاشیم. |
مرحله 4 | مواد را در آن ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 40 دقیقه میگذاریم. بعد روی آن را با پودر نارگیل یا به دلخواه تزئین میكنیم. |