زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
شکلات سفید ۱/۳ پیمانه |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۱/۲ پیمانه |
خامه قنادی ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | کیک نارگیلی:فرو روشن می کنیم. آردو بیکینگ پودر سه بار الک می کنیم. در ظرفی تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور متوسط همزن می زنیم تا کرم رنگو کشدار بشه. |
مرحله 2 | روغن مایع اضافه می کنیم و با همزن می زنیم، شیر هم اضافه کرده و با همزن زده و بعد پودر نارگیل اضافه کرده و با همزن می زنیم تا مواد یکدست شه. |
مرحله 3 | آرد الک شده رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک هم می زنیم تا مواد به طور کامل صاف و یکدست بشن و گلوله ای از آرد باقی نَمونه. |
مرحله 4 | کف قالب کاغذ روغنی میذاریم و موادو داخل قالب ریخته و تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185°c به مدت 45 دقیقه قرار میدیم. بسته به دمای فر ممکنه این زمان بیشتر یا کمتر بشه. بعد از 30 دقیقه در فرو باز کنین و داخل کیک چاقو یا خلال دندون فرو کرده اگه موادی به چاقو نچسبید کیک آماده ست. |
مرحله 5 | طرز تهیه سس شکلات سفید: نشاسته ذرتو تو شیر حل می کنیم. خامه می ریزیم و هم می زنیم تا نشاسته گلوله نشه. روی حرارت متوسط میذاریم و مدام هم می زنیم تا اینکه اولین جوش رو بزنه بعد از روی حرارت برداشته و شکلات رنده شده رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکلات با حرارت مواد آب شه. |
مرحله 6 | سس شکلاتی آماده شده رو گرم روی کیک نارگیلی می ریزیم و به دلخواه تزیین می کنیم. برای تزیین کیک از پشمک و پاستیل شکری استفاده کردم. نکته اینکه سس شکلات من در آوردی بود ولی خدارو شکر خوب در اومد . |