زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۳/۴ پیمانه |
آرد ۲.۵ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
اسانس ۴-۵ قطره |
شکر ۱/۱/۴ پیمانه |
شیر ۱ لیوان |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
اسانس ۲ قطره |
وانیلکمی |
مرحله 1 | همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند. |
مرحله 2 | آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها +شکر+وانیل+ اسانس نارگیل را مخلوط کرده و 5 دقیقه با همزن زده تا حجمش 2 برابر و کرم رنگ و کشدار شود. |
مرحله 4 | سپس روغن و شیر را اضافه کرده و 1-2 دقیقه دیگر با همزن بزنید. |
مرحله 5 | پودر نارگیل را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن با همزن زده و همزن را کنار بگذارید. |
مرحله 6 | مخلوط آردو بیکینگ پودر را طی 3 مرحله اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید. |
مرحله 7 | مخلوط را در غالب دلخواه که چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 45-50 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 8 | برای پخت کرم نارگیلی همه ی مواد را جز وانیل و اسانس نارگیل و پودر نارگیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا نشاسته و شیر و شکر با هم مخلوط شوند سپس روی حرارت ملایم گذاشته و به هم زدن ادامه بدهید تا مایع کمی غلیظ شود . |
مرحله 9 | و در آخر پودر نارگیل و وانیل و اسانس را اضافه کرده و مخلوط کنید و وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و وقتی از حرارت افتاد روی کیک بریزید. |