سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک نارگیلی با روکش کرم نارگیلی

کیک نارگیلی با روکش کرم نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
اسانس ۴-۵ قطره
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
شیر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری سرپر
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری سرپر
اسانس ۲ قطره
وانیل‏کمی
کیک نارگیلی با روکش کرم نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک نارگیلی با روکش کرم نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
مرحله 2آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
مرحله 3تخم مرغ ها +شکر+وانیل+ اسانس نارگیل را مخلوط کرده و 5 دقیقه با همزن زده تا حجمش 2 برابر و کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 4سپس روغن و شیر را اضافه کرده و 1-2 دقیقه دیگر با همزن بزنید.
مرحله 5پودر نارگیل را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن با همزن زده و همزن را کنار بگذارید.
مرحله 6مخلوط آردو بیکینگ پودر را طی 3 مرحله اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید.
مرحله 7مخلوط را در غالب دلخواه که چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 45-50 دقیقه قرار دهید.
مرحله 8برای پخت کرم نارگیلی همه ی مواد را جز وانیل و اسانس نارگیل و پودر نارگیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا نشاسته و شیر و شکر با هم مخلوط شوند سپس روی حرارت ملایم گذاشته و به هم زدن ادامه بدهید تا مایع کمی غلیظ شود .
مرحله 9و در آخر پودر نارگیل و وانیل و اسانس را اضافه کرده و مخلوط کنید و وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و وقتی از حرارت افتاد روی کیک بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین