زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
شربت بار ۱/۲ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
هل ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا آرد را سه بار الک کرده و بکین پودر و پودر نارگیل را با آرد مخلوط کنید . |
مرحله 2 | تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن سه دقیقه بزنید تا کرم رنگ شده و پف کند . |
مرحله 3 | آب و شربت بار را باهم مخلوط کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و روغن مایع را اضافه کرده خوب هم بزنید . |
مرحله 4 | در این مرحله مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید . مواد را در قالبی که با روغن جدا کننده چرب کرده اید تا 2/3 قالب بریزید و در فری که ده دقیقه قبل با درجه حرارت 180 روشن کرده اید قرار دهید ، مدت زمان پخت این کیک 40 دقیقه میباشد در بیست دقیقه اول پخت درب فر را باز نکنید. |
مرحله 5 | تهیه شربت بار : ابتدا شکر و آب و هل را در ظرف ریخته و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد گلاب و زعفران را اضافه کنید پنج دقیقه صبر کنید و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شربت خنک شود . |