زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱/۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۱/۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
رنده پوست نارنگی ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا فر را روی حرارت ۱۷۰درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد و بکینگ پودر را الک کنید |
مرحله 2 | ۳عدد نارنگی را در غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود٬سپس از صافی رد کرده و یک پیمانه از آن را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده سفیده ها را بزنید تا کف کند و سپس نیمی از شکر را افزوده و مجددا بزنید تا خودش را بگیرد اما احتیاجی به مرنگ شدن نیست.همین که فرم ابری گرفت کافیست |
مرحله 4 | زرده را با مابقی شکر و رنده پوست نارنگی و وانیل بزنید تا شکر کاملا حل شود.درادامه روغن را افزوده و درحد ترکیب شدن بزنیدآب نارنگی را نیز بیفزایید و یک دور ۱۰ثانیه ای بزنید |
مرحله 5 | زرده و سفیده را ترکیب کنید و به آرامی هم بزنید.سپس آرد الک شده را مجددا روی مواد کم کم الک کنید و طی سه مرحله ترکیب کنید تا یکدست شود. |
مرحله 6 | درون قالب سایز ۲۴کاغذ روغنی انداخته و به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بپزید.مدت زمان پخت بستگی به دمای فر دارد. |