زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
پوره ۱ لیوان |
روغن مایع ۲/۳ لیوان |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
رنده پوست نارنگی ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱ پنس |
تخم مرغ ۴ عدد |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | نارنگی را با مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و از صافی رد کنید تا پوست های درشت آن جدا شود. |
مرحله 2 | تخم مرغ ، شکر ،وانیل و رنده پوست نارنگی را با همزن به مدت 5 بزنید تا کرمی و کشدار شود. |
مرحله 3 | سپس روغن مایع و پوره نارنگی را اضافه کرده و چند ثانیه دیگر به هم بزنید. |
مرحله 4 | آرد ، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی به مایع کیک فولد کنید. |
مرحله 5 | مایع را در قالب مورد نظر (ترجیحا میان تهی) ریخته و به مدت 45 الی 55 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید با دمای 180 درجه بپزید. |
مرحله 6 | برای تهیه سس همه مواد سس به غیر از آب را مخلوط کرده و روی اجاق قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا خودش را بگیرد اگر احساس کردید سس سفت است مقداری آب اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد. |