زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳/۴ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
شکلات ۲۴۰ گرم |
شکر ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکلات ۱۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۷۰ گرم |
شیر ۱ فنجان |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. |
مرحله 2 | شکلات و کره را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و آن را روی قابلمه آب در حال جوش یا کتری قرار میدهیم تا با حرارت شکلات و کره کاملاً ذوب شود. (بن ماری) سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق میگذاریم. |
مرحله 3 | شکر را داخل مخلوط کره و شکلات میریزیم و آن ها را با هم مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | وانیل را اضافه کرده ، مخلوط میکنیم و سپس آرد و نمک را به آرامی اضافه مینماییم. |
مرحله 5 | مایه را داخل قالبی که از قبل آماده کردهایم و کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته و روی سطح آن را صاف میکنیم. سپس آن را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد. |
مرحله 6 | سپس آن را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا میکنیم و آن را از ظرف خارج میکنیم. |
مرحله 7 | طرز تهیه مگا : شکلات را در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت کتری قرار میدهیم تا آب شود. ( بن ماری) بعد پنیر خامه ای و شیر کاکائو را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. وقتی کاملا مخلوط شد شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم. |
مرحله 8 | سس آماده شده را روی کیک ریخته و کاملا پهن میکنیم. |