سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک مکزیکی

کیک مکزیکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان سرخالی
گردو ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
قهوه ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
سس شکلات0
شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری
کرم رویال0
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک مکزیکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک مکزیکی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغها را کمی زده بعد وانیل را افزوده شکر را کم کم اضافه کرده حدود 10دقیقه با همزن میزنیم آب را اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم ، روغن را ریخته فقط یک دور میزنیم در ظرفی آرد ،بکینگ پودر،کاکائو وقهوه را با هم مخلوط کرده سه بار الک میکنیم .مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد قبل اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم سپس گردو نگینی را اضافه کرده
مرحله 2واین ترکیب را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته و در فر 180درجه به مدت 30تا45 دقیقه قرار داده تا کیک بپزد وقتی کیک سرد شد کیک را به دو قسمت تقسیم کرده روی کیک را با خامه میوه و گردو پوشانده لایه بعد را روی آن قرار داده سطح کیک را با خامه کاور کرده و سس شکلات را روی کیک ریخته وبعد با کرم رویال تزیین میکنیم .
مرحله 3کرم رویال:تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کمی حالت بگیرد نباید زیاد سفت شود داخل قیف ریخته وبصورت خطوط منظم روی کیک ریخته و با چاقو حالت میدهیم.
مرحله 4سس شکلات:تمام مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا جوش آید به سس زمان داده تا کمی غلیظ شود و بعد از اینکه از حرارت افتاد روی کیک کاور شده ریخته .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین