زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات تلخ ۹۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر قهوه ای ۱ پیمانه |
شیر ۵-۶ قاشق سوپ خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد ۱/۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکلات شیری ۱۸۰ گرم |
شیر ۱/۲ پیمانه |
خامه ۱/۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری |
سس کارامل ۳-۴ قاشق سوپ خوری |
شکلات سفید ۹۰ گرم |
شیر ۱/۴ پیمانه |
خامه ۷۰ میلی لیتر |
پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا لایه شکلاتی را آماده کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکلات خرد شده را روی حرارت غیر مستقیم آب جوش قرار دهید تا آب شود. در کاسهای تخممرغها و شکر را با همزن برقی آن قدر بزنید تا کرمی و کشدار شود. بعد شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ظرفی دیگر آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید. |
مرحله 2 | شکلات آب شده را هم اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظ و سفتی حاصل شود. داخل قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی بیندازید. سپس مخلوط را داخل قالب بریزید و آن را فشار دهید. قالب را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا لایه شکلاتی بپزد. بعد آن را از فر خارج کنید تا کمی سرد شود، سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | در این میان لایه موس را آماده کنید. پودر ژلاتین را روی دو قاشق آب داغ بریزید و به آرامی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. شیر را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود، سپس آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا ژلاتین داخل شیر حل شود. حالا شیر داغ را روی تکههای شکلات بریزید و به آرامی هم بزنید تا شکلاتها کاملاً حل شوند، سپس آن را کنار بگذارید. بعد از این که مخلوط سرد شد، خامه فرم گرفته را کمکم به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سس کارامل را هم در این مرحله اضافه کنید. |
مرحله 4 | قالب را از یخچال درآورید و مخلوط لایه دوم را روی لایه اول بریزید و خوب پخش کنید. قالب را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا لایه دوم خودش را بگیرد |
مرحله 5 | لایه سوم را مانند لایه دوم آماده کنید. بعد از 1 ساعت آن را روی مواد بریزید و قالب را داخل یخچال قرار دهید تا موس آماده شود. |
مرحله 6 | موقع سرو، موس را از قالب جدا کنید. در صورت تمایل با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید. |