سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک موس شکلاتی سه طبقه

کیک موس شکلاتی سه طبقه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکلات تلخ ۹۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
شیر ۵-۶ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
آرد ۱/۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات شیری ۱۸۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه‏ ۱/۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
سس کارامل ۳-۴ قاشق سوپ خوری
شکلات سفید ۹۰ گرم
شیر ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۷۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
کیک موس شکلاتی سه طبقه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک موس شکلاتی سه طبقه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لایه شکلاتی را آماده کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. شکلات خرد شده را روی حرارت غیر مستقیم آب جوش قرار دهید تا آب شود. در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی آن‌ قدر بزنید تا کرمی و کش‌دار شود. بعد شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ظرفی دیگر آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 2شکلات آب ‌شده را هم اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظ و سفتی حاصل شود. داخل قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی بیندازید. سپس مخلوط را داخل قالب بریزید و آن را فشار دهید. قالب را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا لایه شکلاتی بپزد. بعد آن را از فر خارج کنید تا کمی سرد شود، سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3در این میان لایه موس را آماده کنید. پودر ژلاتین را روی دو قاشق آب داغ بریزید و به‌ آرامی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. شیر را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود، سپس آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید. به‌ آرامی هم بزنید تا ژلاتین داخل شیر حل شود. حالا شیر داغ را روی تکه‌های شکلات بریزید و به‌ آرامی هم بزنید تا شکلات‌ها کاملاً حل شوند، سپس آن را کنار بگذارید. بعد از این که مخلوط سرد شد، خامه فرم گرفته را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سس کارامل را هم در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 4قالب را از یخچال درآورید و مخلوط لایه دوم را روی لایه اول بریزید و خوب پخش کنید. قالب را دوباره داخل یخچال قرار دهید تا لایه دوم خودش را بگیرد
مرحله 5لایه سوم را مانند لایه دوم آماده کنید. بعد از 1 ساعت آن را روی مواد بریزید و قالب را داخل یخچال قرار دهید تا موس آماده شود.
مرحله 6موقع سرو، موس را از قالب جدا کنید. در صورت تمایل با شکلات آب‌ شده تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین