سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن کیک موس انبه خامه ای

کیک موس انبه خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر سفید ۱/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب انبه ۱/۴ پیمانه
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
انبه ۲ عدد
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۳ پیمانه
ژله ۱ بسته
آب ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
انبه ۲ عدد
کیک موس انبه خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک موس انبه خامه ای
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده است را با شکر در ظرف همزن ریخته و به مدت 7 الی 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا غلیظ و سفید شود. سپس وانیل را اضافه نمایید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید.
مرحله 2آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و الک نمایید. مخلوط مواد خشک را در چندین مرحله به مخلوط مایع اضافه نمایید و بع از هربار به آرامی به صورت دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط و یک دست شوند.
مرحله 3مواد را داخل قالب گرد 23 که از قبل کاغذ روغنی انداختیم بریزید. برای 15 الی 18 دقیقه در فر از پیش گرم شده با درجه 180 سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
مرحله 4سپس کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. خامه را کاملا فرم دهید. پنیر خامه ای را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس وانیل را اضافه کنید.
مرحله 5گوشت انبه ها را جدا کرده و در میکسر بریزید تا کاملا پوره شوند. پوره انبه را به مواد خامه ای اضافه نمایید و به صورت دورانی هم بزنید که پف خامه نخوابد.
مرحله 6پودر ژلاتین و آب را مخلوط نموده و به صورت بن ماری یا درون ماکروویو حرارت دهید تا مایعی شفاف بدست آید.مایع ژلاتین را به مواد موس اضافه نمایید.
مرحله 7روی کیک را با چنگال سوراخ نمایید و سپس با آب انبه کاملا سطح کیک اسفنجی را مرطوب نمایید. سپس کف قالب را کاغذ قرار دهید و کیک را درون قالب بگذارید.
مرحله 8مواد موس را روی پایه کیک بریزید و کاملا سطح آن را صاف نمایید. برای 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله 9ژله انبه را با یک پیمانه آب جوش حل نموده و به صورت بن ماری حرارت دهید تا مایعی شفاف بدست آید و سپس آب یخ را اضافه نمایید. بگذارید تا کاملا خنک شود.
مرحله 10اسلایس های انبه را به دلخواه روی سطح موس بچینید و ژله را روی آن بریزید تا سطح آن را کاملا بپوشاند.کیک موس را یک روز کامل بگذارید داخل یخچال بماند و به صورت خنک سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین