زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر سفید ۱/۳ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب انبه ۱/۴ پیمانه |
خامه قنادی ۴۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
انبه ۲ عدد |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۳ پیمانه |
ژله ۱ بسته |
آب ۱ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
انبه ۲ عدد |
مرحله 1 | تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده است را با شکر در ظرف همزن ریخته و به مدت 7 الی 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا غلیظ و سفید شود. سپس وانیل را اضافه نمایید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید. |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و الک نمایید. مخلوط مواد خشک را در چندین مرحله به مخلوط مایع اضافه نمایید و بع از هربار به آرامی به صورت دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط و یک دست شوند. |
مرحله 3 | مواد را داخل قالب گرد 23 که از قبل کاغذ روغنی انداختیم بریزید. برای 15 الی 18 دقیقه در فر از پیش گرم شده با درجه 180 سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. |
مرحله 4 | سپس کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. خامه را کاملا فرم دهید. پنیر خامه ای را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس وانیل را اضافه کنید. |
مرحله 5 | گوشت انبه ها را جدا کرده و در میکسر بریزید تا کاملا پوره شوند. پوره انبه را به مواد خامه ای اضافه نمایید و به صورت دورانی هم بزنید که پف خامه نخوابد. |
مرحله 6 | پودر ژلاتین و آب را مخلوط نموده و به صورت بن ماری یا درون ماکروویو حرارت دهید تا مایعی شفاف بدست آید.مایع ژلاتین را به مواد موس اضافه نمایید. |
مرحله 7 | روی کیک را با چنگال سوراخ نمایید و سپس با آب انبه کاملا سطح کیک اسفنجی را مرطوب نمایید. سپس کف قالب را کاغذ قرار دهید و کیک را درون قالب بگذارید. |
مرحله 8 | مواد موس را روی پایه کیک بریزید و کاملا سطح آن را صاف نمایید. برای 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. |
مرحله 9 | ژله انبه را با یک پیمانه آب جوش حل نموده و به صورت بن ماری حرارت دهید تا مایعی شفاف بدست آید و سپس آب یخ را اضافه نمایید. بگذارید تا کاملا خنک شود. |
مرحله 10 | اسلایس های انبه را به دلخواه روی سطح موس بچینید و ژله را روی آن بریزید تا سطح آن را کاملا بپوشاند.کیک موس را یک روز کامل بگذارید داخل یخچال بماند و به صورت خنک سرو نمایید. |