زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق غذا خوری |
موز ۲ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
گردو ۱ پیمانه |
شیر (کم چرب) ۱/۴ پیمانه |
شکر سفید ۳ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
آرد کامل ۳/۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. سپس آن را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر و نصف قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 3 | در کاسه دیگری، پنیر و کره را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند. |
مرحله 4 | به تدریج شکر را اضافه کنید و 7 دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شوند. سپس تخممرغها را یکبهیک اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | در کاسه دیگری، موز له شده، شیر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را ضاافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. گردو را اضافه کنید و سپس آنها را داخل قالب بریزید. |
مرحله 6 | کیک را به مدت 70 تا 80 دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. آن را 10 دقیقه پیش از سرو کنار بگذارید تا خنک شود. |