زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۲ قاشق غذا خوری |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
دوغ ۱/۳ فنجان |
روغن نباتی ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
موز ۱ فنجان |
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شکر سفید ۳/۴ فنجان |
آرد ۱.۵ فنجان |
گردو ۱/۲ فنجان |
موز ۲ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | فر را با325 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم و قالب به ابعاد تقریبی 22*12 را چرب می کنیم |
مرحله 2 | شکر قهوه ای را داخل قالب کیک می ریزیم |
مرحله 3 | کره خرد شده را روی آن می ریزیم |
مرحله 4 | به مدت ۸ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا شکر و کره ذوب شود |
مرحله 5 | موزهای برش خورده را روی آن می چینیم |
مرحله 6 | تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم |
مرحله 7 | تمام مواد مرطوب از قبیل تخم مرغ ، موز له شده، روغن نباتی و دوغ به مواد خشک اضافه می کنیم |
مرحله 8 | خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود |
مرحله 9 | خمیر را داخل قالب روی لایه موزها می ریزیم |
مرحله 10 | به مدت 1 ساعت داخل فر با325 درجه فارنهایت قرار می دهیم . |
مرحله 11 | بعد از یک ساعت یک خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و اگر چیزی به آن نچسبیده بود کیک ما آماده است |
مرحله 12 | اجازه دهید کیک داخل قالب به مدت 20 دقیقه بماند تا خنک شود بعد قالب را برگردانده تا کیک از آن جدا شود |
مرحله 13 | برای تهیه کارامل کره، شکر قهوه ای و خامه رقیق شده را در یک ماهی تابه کوچک ریخته و می گذاریم بجوش بیاید . بعد از بجوش آمدن به مدت 2 دقیقه از روی حرارت بر می داریم و روی کیک می ریزیم |