زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نارگیل ۲ قاشق غذا خوری |
گردو ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱ قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای ۱/۴ فنجان |
تخم مرغ ۱ عدد |
دارچین ۱.۵ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری |
روغن نباتی ۳ قاشق غذا خوری |
موز ۲ عدد |
شکر سفید ۳/۴ فنجان |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۱/۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر ازقبل با 350 درجه سانتی گراد گرم می کنیم |
مرحله 2 | موز، شکر سفید، روغن نباتی، وانیل، جوزهندی ، دارچین و تخم مرغ را در یک کاسه ترکیب می کنیم و سپس با همزن با سرعت متوسط میزنیم تا کاملا ترکیب شوند |
مرحله 3 | آرد ، نمک و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط می کنیم و به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط موز اضافه می کنیم تا زمانی که خوب مخلوط شوند و یک خمیر رقیق شود |
مرحله 4 | کیک را در فر قرار می دهیم برای 25-27 دقیقه یا تا زمانی که خوب بپزد و می گذاریم کیک سرد شود بعد از ظرف خارج می کنیم. |
مرحله 5 | شکر قهوه ای، آب، کره، گردو و نارگیل را باهم مخلوط کرده در ماهی تابه کوچکی روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوش آید . |
مرحله 6 | این مخلوط را روی کیک می ریزیم و بعد از سرد شدن برش می دهیم و سرو می کنیم. |