سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک موز با روکش شکلات

کیک موز با روکش شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمککمی
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
موز ۱ پیمانه
شکلات ۱ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد کامل ۱/۱/۴ پیمانه
کیک موز با روکش شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک موز با روکش شکلات
روش ساخت
مرحله 1 برای پخت نان موز، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سه قالب کیک صبحانه 7×15 سانتی‌متری را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله 2در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، جوش شیرین، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. سپس، تکه های شکلات را اضافه کنید.
مرحله 3در یک کاسه کوچک تخم مرغ، کره آب شده، ماست و وانیل را با هم مخلوط و آنها را به موز له شده اضافه کنید. در آخر مخلوط آرد را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 4مایع به دست آمده را داخل قالب های چرب شده بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید. پس از پخت، آنها را روی توری خنک کنید
مرحله 5برای روکش شکلاتی، شکر قنادی، پودر کاکائو، شیر، وانیل و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در آخر، مایع به دست آمده را روی نان موزی خنک شده بریزید تا همه سطح آن را بپوشاند. 15 تا 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین