زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمککمی |
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
ماست ۱/۲ پیمانه |
موز ۱ پیمانه |
شکلات ۱ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
آرد کامل ۱/۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | برای پخت نان موز، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سه قالب کیک صبحانه 7×15 سانتیمتری را با کمی روغن چرب کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، جوش شیرین، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. سپس، تکه های شکلات را اضافه کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه کوچک تخم مرغ، کره آب شده، ماست و وانیل را با هم مخلوط و آنها را به موز له شده اضافه کنید. در آخر مخلوط آرد را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. |
مرحله 4 | مایع به دست آمده را داخل قالب های چرب شده بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید. پس از پخت، آنها را روی توری خنک کنید |
مرحله 5 | برای روکش شکلاتی، شکر قنادی، پودر کاکائو، شیر، وانیل و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در آخر، مایع به دست آمده را روی نان موزی خنک شده بریزید تا همه سطح آن را بپوشاند. 15 تا 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و سپس سرو کنید. |