زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱.۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ پنس |
پودر کاکائوبه مقدار لازم |
رنگ خوراکیچند قطره |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید.قالب دلخواه ترجیحا قالب لوف یا میان تهی را چرب و آردپاشی کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ و شکر و وانیل را برای 6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.سپس روغن و شیر (یا ماست) را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید.مواد خشک الک شده را افزوده و با لیسک مخلوط کنید. |
مرحله 3 | مایه کیک را وزن کنید و با توجه به تعداد رنگ های مد نظر به چند بخش تقسیم کنید و به هر قسمت چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و مخلوط کنید. |
مرحله 4 | اولین رنگ را داخل قالب ریخته و بدون اینکه سطح مواد را صاف کنید، روی تمام سطح مایه کیک، پودر کاکائو الک کنید، سپس مایه رنگی بعدی را ریخته و باز پودر کاکائو الک کنید و این روند تا اتمام مایه کیک ادامه دهید.بعد از اتمام مایه کیک نیازی به پاشیدن پودر کاکائو نیست. |
مرحله 5 | قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 برای 40 تا 50 دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و برش زده و سرو کنید. |