زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱/۲/۳ پیمانه |
آرد ۳ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۰ نوک قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
سیب ۱ عدد |
سیب ۲ عدد |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
گردو ۱ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش شیر و روغن اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید . |
مرحله 2 | و بعد یک عدد سیب رنده شده رو که کاملا آبش رو گرفتید به مواد کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . داخل قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید (مخلوط ی ق غ آرد و نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده)و نصف مواد کیک رو داخل قالب بریزید |
مرحله 3 | و بعد دو عدد سیب رنده شده رو که کاملا آبش رو گرفتید با شکر و دارچین و گردوی پودر شده مخلوط کنید و روی مواد کیک بریزید و بعد بقیه مواد کیک رو روی مواد میانی بریزید و داخل قالبی که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید و در نهایت وقتی خنک شد با پودرقند تزیین کنید |