سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک مرنگ دارچینی

کیک مرنگ دارچینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۶ عدد
کرم تارتار ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین ۴ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته ۴ پیمانه
پودر دارچینبه مقدار لازم
کیک مرنگ دارچینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک مرنگ دارچینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. دو قالب گرد به قطر 27 سانتی متر را با مقداری کره آب شده چرب کنید و کف آن را با کاغذ پوستی بپوشانید.
مرحله 2سفیده ها را با کرم تار تار مخلوط کرده و با سرعت بالای همزن برقی آنقدر بزنید تا خوب پف کنند و وقتی ظرف را بر میگردانید از داخلش بیرون نریزند، سپس شکر را اضافه کرده و با سرعت بالا به همزدن ادامه دهید. بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدند، پودر کاکائو و پودر دارچین را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 3مایه کیک را داخل قالب ها بریزید، سپس آنها را به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک ها بپزند. کیک های پخته را 2-1 ساعت بگذارید تا کاملا خنک شوند.
مرحله 4بعد از اینکه کیک ها سرد شدند، یکی از آنها را روی ظرف مورد نظرتان قرار دهید. خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و روی کیک دایره های بزرگ خامه ای ایجاد کنید. حالا به آرامی کیک دیگر را روی آن قرار دهید. بقیه خامه را هم روی لایه دوم بریزید. کیک را با پودر و چوب دارچین تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین