سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک مرنگ انار

کیک مرنگ انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۶ عدد
شکر ۱.۵ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱/۲ قاشق سوپ خوری
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم0
مربای آلبالو ۱/۳ پیمانه
دانه انار ۱/۳ پیمانه
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
خامه‏ ۱ پیمانه
پنیر موسکارپونه ۱/۲ پیمانه
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
دانه اناربه مقدار لازم
کیک مرنگ انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک مرنگ انار
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب گرد و توخالی را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله 2سفیده ها را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود و پف کند. سپس شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا حدود 7-6 دقیقه بزنید. بعد آبلیمو، وانیل و نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره به مدت 1 دقیقه مواد را خوب بزنید.
مرحله 3مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر بریزید و پخش کنید، سپس آن را به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی مرنگ آماده شد، فر را خاموش کنید. درِ آن را باز کنید و بگذارید کیک داخل فر به آرامی سرد شود. بعد آن را از فر خارج کنید، داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و بگذارید در جای خشک و دمای اتاق بماند و کاملا سرد شود.
مرحله 4برای تهیه کرم ماسکارپونه خامه فرم گرفته، پنیر ماسکارپونه و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس مربا، دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم آماده شود.
مرحله 5 موقع سرو، کرم را روی کیک بریزید و کیک را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین