زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۶ عدد |
شکر ۱.۵ پیمانه |
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای کرم0 |
مربای آلبالو ۱/۳ پیمانه |
دانه انار ۱/۳ پیمانه |
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه |
خامه ۱ پیمانه |
پنیر موسکارپونه ۱/۲ پیمانه |
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری |
دانه اناربه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب گرد و توخالی را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس آن را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | سفیده ها را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود و پف کند. سپس شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا حدود 7-6 دقیقه بزنید. بعد آبلیمو، وانیل و نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره به مدت 1 دقیقه مواد را خوب بزنید. |
مرحله 3 | مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر بریزید و پخش کنید، سپس آن را به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی مرنگ آماده شد، فر را خاموش کنید. درِ آن را باز کنید و بگذارید کیک داخل فر به آرامی سرد شود. بعد آن را از فر خارج کنید، داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و بگذارید در جای خشک و دمای اتاق بماند و کاملا سرد شود. |
مرحله 4 | برای تهیه کرم ماسکارپونه خامه فرم گرفته، پنیر ماسکارپونه و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس مربا، دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم آماده شود. |
مرحله 5 | موقع سرو، کرم را روی کیک بریزید و کیک را با دانه های انار تزیین و سرو کنید. |