سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول کیک مرغ پنیری

کیک مرغ پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پنیر چدار ۱ پیمانه
پیازچه ۱/۳ پیمانه
سینه‌ مرغ ۲ قطعه
کره ۱ پیمانه
خامه‏ ۳/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه
کیک مرغ پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک مرغ پنیری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله 2آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
مرحله 3کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید . نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرحله 4مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
مرحله 5حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 6پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
مرحله 7داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.
مرحله 8حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین