زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر چدار ۱ پیمانه |
پیازچه ۱/۳ پیمانه |
سینه مرغ ۲ قطعه |
کره ۱ پیمانه |
خامه ۳/۴ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. |
مرحله 2 | آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. |
مرحله 3 | کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید . نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. |
مرحله 4 | مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. |
مرحله 5 | حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 6 | پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. |
مرحله 7 | داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. |
مرحله 8 | حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید. |