سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک مربای توت فرنگی

کیک مربای توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
شربت ۱/۳ پیمانه
پوره ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
اسانس توت فرنگی ۲ قطره
کیک مربای توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک مربای توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط برسانید آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کنار بگذارید فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغها را به دقت جدا کرده سفیده را بزنید تا پفکی شود،سپس نیمی از شکر را افزوده و بزتید تا کاملا سفت شود سفیده را موقتا به یخچال انتقال دهید
مرحله 3زرده+شکر+وانیل+اسانس را با دور متوسط بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار و روشن شود. شربت مربا و روغن را افزوده و در حد یک دقیقه بزنید،سپس پوره ی مربا را ریخته و یک دور بزنید تا مواد یکدست شود
مرحله 4آرد الک شده را در دو الی سه مرحله افزوده،ابتدا با لیسک ترکیب کرده سپس با دور کند همزن در حد یکدست شدن بزنید. تا اینجا ترکیب غلیظ و سنگینی خواهید داشت اما جای نگرانی نیست
مرحله 5مواد زرده را به سفیده افزوده و به آرامی با لیسک در یک جهت ترکیب کنید تا مواد یکدست شود.زیاد هم نزنید
مرحله 6مواد را به قالب انتقال داده و درون فر گرم شده به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه قرار دهید بعد از این مدت تست کنید اگر نیاز بود باز هم زمان بدهید تا کاملا بپزد
مرحله 7بعد از خنک شدن با شکلات یا گاناش کاور کنید،چون طعم توت فرنگی و شکلات بسیار لذیذ و مکمل یکدیگر میباشد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین