سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک ماگما

کیک ماگما
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱/۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم0
شیر ۴ لیوان
شکر ۶ قاشق غذا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
کیک ماگما
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک ماگما
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودینگ یا محلبی را آماده میکنیم. همه ی مواد بجز کره را در ظرفی ریخته روی شعله قرار داده و مدام هم میزنیم که گلوله نشه و بپزد و سفت مانند فرنی شود.
مرحله 2 ۱/۴ق چ وانیل یا ۱ ق غ زعفران آب کرده یا پود نسکافه ۱ ق غ برای طعم پودبنگ اضافه میکنیم.حال شعله را خاموش کرده و کره را اضافه میکنیم.چند دقیقه یکبار همزده تا هم رویه نبندد و هم زودتر خنک شود.
مرحله 3حال کیک را آماده میکنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا سفت و کشدار شود. حال روغن و سپس شیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم میزنیم.
مرحله 4آرد و ب پ و پودر کاکایو را با هم مخلوط کرده الک میکنیم و با مواد اضافه میکنیم.
مرحله 5مواد را داخل قالب بزرگی ریخته،حال پودینگ سرد شده را در مرکز مواد میریزیم وو تکان نمیدهیم. در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۵۰ قرار داده تا کیک بپزد
مرحله 6بعد از پخت و خارج کردن از فر و سرد شدن بمدت یکشب در یخچال گزاشته تا پودینگ حسابی خودشا بگیره.بعد از قالب خارج کرده و با گاناش یا خامه یا سس میوه تززیین کرده و میل کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین