زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۳۰۰ گرم |
برگ اسفناج ۱۵۰ گرم |
گوجه فرنگی خشک شده ۱۵۰ گرم |
بلوچیز ۶۰ گرم |
پنیر چدار ۶۰ گرم |
کره ۳۰ گرم |
خامه ۱/۲ فنجان |
برگ مریم گلی ۵ برگ |
تخم مرغ ۴ عدد |
پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم نمایید |
مرحله 2 | در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را مخلوط کرده و جوش بیاورید |
مرحله 3 | پس از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن ریخته 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید تا نرم شود. در این بین با چنگال آن را چندبار مخلوط کنید که به هم نچسبند |
مرحله 4 | خامه، تخم مرغها و مقداری نمک و فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط نمایید و خوب هم بزنید |
مرحله 5 | سپس پنیر چدار رنده شده، بلوچیز، برگ اسفناج خرد شده، پرک فلفل چیلی، گوجه خشک خرد شده و اسپاگتی پخته شده را اضافه نمایید و به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند |
مرحله 6 | در یک ظرف مخصوص فر با قطر 25 سانتیمتر کره را آب کنید و کف و دیوارههای ظرف را با کره چرب نمایید |
مرحله 7 | مخلوط ماکارونی را در آن بریزید و ظرف را تکان دهید تا مخلوط به شکل یکنواختی در قالب قرار بگیرد |
مرحله 8 | ظرف را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که روی کیک ترد شود در فر قرار دهید |
مرحله 9 | کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار داده و برگهای مریم گلی را داخل آن بیندازید تا بوی آن بلند شود |
مرحله 10 | سپس با دسته قاشق داخل کیک سوراخهایی ایجاد نمایید و آنها را با برگهای مریم گلی و روغن زیتون و پر کنید تا داخل کیک نرم و خوشعطر شود. درون این سوراخها را میتوانید با مقداری پنیر هم پر کنید |
مرحله 11 | 15دقیقه دیگر ماکارونی قالبی را داخل فر بگذارید تا تهدیگ ترد و خوشمزهای داشته باشید |
مرحله 12 | وقتی قالب را از فر بیرون آوردید اجازه دهید تا به مدت چند دقیقه خنک شود. سپس کیک اسپاگتی را بیرون آورید و آن را برش بزنید. می توانید این غذا را با سالاد سرو نمایید. |