سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا کیک ماکارونی

کیک ماکارونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماکارونی ۳۰۰ گرم
برگ اسفناج ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی خشک شده ۱۵۰ گرم
بلوچیز ۶۰ گرم
پنیر چدار ۶۰ گرم
کره ۳۰ گرم
خامه‏ ۱/۲ فنجان
برگ مریم گلی ۵ برگ
تخم مرغ ۴ عدد
پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
کیک ماکارونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک ماکارونی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی‎گراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم نمایید
مرحله 2در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را مخلوط کرده و جوش بیاورید
مرحله 3پس از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن ریخته 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید تا نرم شود. در این بین با چنگال آن را چندبار مخلوط کنید که به هم نچسبند
مرحله 4خامه، تخم مرغ‎ها و مقداری نمک و فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط نمایید و خوب هم بزنید
مرحله 5سپس پنیر چدار رنده شده، بلوچیز، برگ اسفناج خرد شده، پرک فلفل چیلی، گوجه خشک خرد شده و اسپاگتی پخته شده را اضافه نمایید و به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند
مرحله 6در یک ظرف مخصوص فر با قطر 25 سانتی‎متر کره را آب کنید و کف و دیواره‎های ظرف را با کره چرب نمایید
مرحله 7مخلوط ماکارونی را در آن بریزید و ظرف را تکان دهید تا مخلوط به شکل یکنواختی در قالب قرار بگیرد
مرحله 8ظرف را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که روی کیک ترد شود در فر قرار دهید
مرحله 9کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار داده و برگ‎های مریم گلی را داخل آن بیندازید تا بوی آن بلند شود
مرحله 10سپس با دسته قاشق داخل کیک سوراخ‌هایی ایجاد نمایید و آن‎ها را با برگ‎های مریم گلی و روغن زیتون و پر کنید تا داخل کیک نرم و خوش‌عطر شود. درون این سوراخ‌ها را می‌توانید با مقداری پنیر هم پر کنید
مرحله 11 15دقیقه دیگر ماکارونی قالبی را داخل فر بگذارید تا ته‌دیگ ترد و خوشمزه‌ای داشته باشید
مرحله 12وقتی قالب را از فر بیرون آوردید اجازه دهید تا به مدت چند دقیقه خنک شود. سپس کیک اسپاگتی را بیرون آورید و آن را برش بزنید. می توانید این غذا را با سالاد سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین