زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست پرچرب ۶ پیمانه |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ قاشق سوپ خوری |
ریحان ۱ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۱ قاشق سوپ خوری |
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۱ قاشق سوپ خوری |
مریم گلی ۱ قاشق سوپ خوری |
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | یک آبکش فلزی را روی کاسهای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) میپوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبههای بیرونی آبکش را بپوشاند. |
مرحله 2 | ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون میپوشانیم و پس از آن حدود 12 ساعت در یخچال نگه میداریم. |
مرحله 3 | سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز میکنیم. |
مرحله 4 | پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده میکنیم. |
مرحله 5 | سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسهای کوچک هم زده و مخلوط میکنیم. |
مرحله 6 | نیمی از ماست کیسهای را در قالب (اگر میخواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشهای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی میپوشانیم. دوباره اینکار را تکرار کرده، باقیمانده ماست کیسهای و سبزیجات را لایهای اضافه میکنیم. |
مرحله 7 | سطح قالب را پوشانده و حداقل 12 ساعت در یخچال نگه میداریم. |
مرحله 8 | پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو میکنیم. |