سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک مارمالادی(انگور خارجی)

کیک مارمالادی(انگور خارجی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
مارمالاد ۱ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
کیک مارمالادی(انگور خارجی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک مارمالادی(انگور خارجی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط میکنیم و آنقدر باهمزن میزنیم تا نرم و پفکی شود
مرحله 2سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هرسری با همزن بمدت یک دقیقه میزنیم و وانیل را هم اضافه میکنیم
مرحله 3مارمالاد را به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم
مرحله 4آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار الک میکنیم
مرحله 5آرد و شیر را در سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم
مرحله 6نصف لیوان کشمش و گردو خورد شده را در آرد میغلتانیم تا حین پخت دربین مواد پخش شود و در ته ظرف ته نشین نشود
مرحله 7فر را بمدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه گرم میکنیم و قالب را چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و بمدت ۵۰دقیقه تا یک ساعت حاضر میباشد
مرحله 8درانتها میتوانید این کیک را بهمراه میوه و ژله بریلو تزیین کنید وبهمراه چای نوش جان کنید تزیین با خامه این کیک هم عالی است
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین