زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
تخم مرغ ۵ عدد |
شیر ۱ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
روغن ۱/۲ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری |
مارمالاد ۱ لیوان |
کشمش ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط میکنیم و آنقدر باهمزن میزنیم تا نرم و پفکی شود |
مرحله 2 | سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هرسری با همزن بمدت یک دقیقه میزنیم و وانیل را هم اضافه میکنیم |
مرحله 3 | مارمالاد را به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم |
مرحله 4 | آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار الک میکنیم |
مرحله 5 | آرد و شیر را در سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم |
مرحله 6 | نصف لیوان کشمش و گردو خورد شده را در آرد میغلتانیم تا حین پخت دربین مواد پخش شود و در ته ظرف ته نشین نشود |
مرحله 7 | فر را بمدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه گرم میکنیم و قالب را چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و بمدت ۵۰دقیقه تا یک ساعت حاضر میباشد |
مرحله 8 | درانتها میتوانید این کیک را بهمراه میوه و ژله بریلو تزیین کنید وبهمراه چای نوش جان کنید تزیین با خامه این کیک هم عالی است |