زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۲ فنجان |
شکر قهوه ای ۱ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۲ فنجان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پوست لیمو ۱ عدد |
تمشک ۱ فنجان |
شیر ۱/۲ فنجان |
کرهبه مقدار لازم |
آردبه مقدار لازم |
شکر ۱/۲ فنجان |
آب لیمو ۳-۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. یک قالب کیک تو خالی را با کره چرب کنید و کمی آرد روی کل سطح و بدنه ی آن بپاشید. |
مرحله 2 | در یک مخلوط کن کره و شکر را مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه با سرعت نسبتاً زیاد بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. مخلوط را کم کم به مخلوط کن اضافه کنید در حالیکه با کمترین سرعت خود در حال کار کردن است. پوست لیمو و تمشک ها را اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 4 | شیر را اضافه کنید. با کمترین سرعت مخلوط کن بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 5 | خمیر را داخل قالبی که آماده کرده اید بریزید. 40 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که وقتی یک چاقو در کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید. بگذارید خنک شود سپس کیک را از لبه های قالب جدا کنید. کیک را داخل یک دیس برگردانید. |
مرحله 6 | در یک کاسه ی کوچک، شکر پودری و آب لیمو را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. قطره قطره روی کل کیک بریزید. |