زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱۶۰ گرم |
شیر ۱۲۵ گرم |
کره ۱۸ گرم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۵۵ گرم |
کره ۴۲ گرم |
خامه ۶۰ گرم |
پودر نارگیل ۵۰ گرم |
مرحله 1 | کره وشیر راداخل ظرفی ریخته و روی حرارت کم میزاریم تاکره ذوب بشه وشیرداغ،اما شیر نباید جوش بیاد .. |
مرحله 2 | تخم مرغ روبا شکر ووانیل با دور تند همزن میزنیم تاکشدار بشه حدودا پنج مین کافیشه البته همزن ها سرعت وقدرتشون باهم فرق داره همین که کشدار شد کافیشه |
مرحله 3 | آرد وبیکینگ پودر ویک پنس نمک رو سه بار الک کرده وبه مواد بالا اضافه کرده با دور یک همزن حدود یک دقیقه میزنیم تا خوب مخلوط بشه وگلوله های آرد از بین بره |
مرحله 4 | همزن رو خاموش نمیکنیم....درحین همزدن مواد مخلوط شیر وکره رو درحالی که همزن روشنه به موادمون اضافه میکنیم تا مخلوط شوند |
مرحله 5 | موادرودرقالب چرب وآردپاشی شده مربع۲۰*۲۰ یاگرد۲۳ سانت میریزیم. داخل فر۱۷۵ درجه به مدت۴۰_۳۵دقیقه قرارمیدیم.کیک رواز فر که درآوردیم مواد رویه رواماده کرده وروی کیک میریزیم |
مرحله 6 | موادرویه روبه جزنارگیل داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت کم قرارداده تاشکرذوب ومواد مخلوط بشن.موادکه شروع به جوشیدن کرد حرارت روخاموش وپودر نارگیل رواضافه میکنیم. |
مرحله 7 | مواد رویه روروی کیک ریخته ودوباره قالب روپنج دقیقه داخل فرقرارداده ودرانتها گریل روروشن کرده تا روی کیک طلایی بشه.این کیک بافت اسفنجی داره. |