سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کیک لبو شکری

کیک لبو شکری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱۳۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۷۵ میلی لیتر
لبو ۱۱۰ گرم
لبو ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
کیک لبو شکری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک لبو شکری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره خوب مواد را هم بزنید. مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک و وانیل) را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده لبو را با لیسک به خورد مواد بدهید.
مرحله 2قالبهای مینی کیک را خوب چرب کنید. تقریبا سه پنجم حجم قالب را از مایه کیک پر کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید.
مرحله 3بعد از پخت کامل و خنک شدن، با سس لبو شکری سطح روی کیکها را بپوشانید و با شکلاتهای قالب خورده تزیین کنید.
مرحله 4سس لبو شکری : لبو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. خیلی خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در انتها عسل را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را خاموش کنید. بعد از خنک شدن این سس، سطح کیکها را با آن بپوشانید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین