سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک لامینگتون

کیک لامینگتون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۲۵ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ نصف قاشق چای خوری
مارمالادبه مقدار لازم
مواد لازم0
شکلات ۱۲۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
پودر کاکائو ۱.۵ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱۲۰ گرم
کیک لامینگتون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک لامینگتون
روش ساخت
مرحله 1فر را روی درجه 180 روشن کنید قالب مربع 20 سانتی را چرب کرده کاغذ روغنی بیندازید آرد و بیکینگ پودر را 3بار الک کرده کنار بگذارید
مرحله 2ابتدا کره و پودر شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود حدود 4 تا 5 دقیقه
مرحله 3بعد از آن تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و هر بار در حد مخلوط شدن بزنید با آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید
مرحله 4همزن را کنار گذاشته شیر و آرد را به تناوب در 3 مرحله اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط میکنیم به این صورت که کمی شیر و کمی آرد ریخته و هم میزنیم و مجددا همین کار را تکرار کرده تا جاییکه شیر و آرد تمام شوند
مرحله 5مواد را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت40 تا 50 دقیقه بسته به دمای فر قرار میدهیم
مرحله 6در این فاصله فراستینگ شکلاتی رو آماده میکنیم ابتدا کره و شکلات رو به روش بنماری روی حرارت غیرمستقیم آب میکنیم و مدام هم میزنیم
مرحله 7پودر شکر و پودرکاکائو را درشیرگرم حل کرده و به شکلات اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و ظرف را روی حرارت مستقیم با شعله متوسط قرار میدهیم تندتند هم میزنیم تا سس یکدستی بدست آید اصلا نباید سفت بشه و حالت روونش رو باید داشته باشه فقط کمی غلیظ بشه دو سه دقیقه بعد از به جوش اومدن از روی حرارت برمیداریم
مرحله 8کیک را بعد از خنک شدن به دو لایه برش میدهیم روی یکی از لایه ها مارمالاد ریخته و لایه دیگر را روی آن بگذارید و به خوبی با دست همه جای آن را فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند( من برای چسبندگی بهتر یک جسم یک کیلویی را به مدت نیم ساعت روی کیک قرار دادم کیک بافت نرم و لطیفی دارد پس بااحتیاط عمل کنید)
مرحله 9در این مرحله کیک را برش های مربعی هم اندازه میزنیم کیک من 16 تکه ای شد
مرحله 10لامینگتون ها رو به وسیله دو چنگال به سس شکلاتی که از داغی افتاده و ولرم هست آغشته کرده و سپس در پودر نارگیل می غلتانیم در یخچال قرار داده و ساعتی بعد نوش جان میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین