زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
پودر قهوه ۳ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | فر رو روشن می کنیم. آرد و بیکینگ پودر رو 3 تا 4 بار الک می کنیم. در ظرفی شکر، وانیل، پودر قهوه و تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا کشدار بشه. |
مرحله 2 | روغن مایع رو اضافه می کنیم و کمی می زنیم و بعد شیر افزوده و با همزن می زنیم تا مواد یکدست بشن. مخلوط آرد رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک دورانی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن. |
مرحله 3 | قالب رو چرب کرده و مواد رو می ریزیم و میذاریم تو فر با درجه حرارت 185°c به مدت 45min تا کیک بپزه. برای تِستِ پخت کیک چاقو تو کیک فرو می کنیم، اگه موادی به چاقو نچسبیده بود کیک پخته و آماده ست. |