سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک قهوه کاکائویی

کیک قهوه کاکائویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱/۶ لیوان
قهوه ۱/۳ لیوان
خامه‏به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری
گردوبه مقدار لازم
آلبالوبه مقدار لازم
اسانس وانیلچند قطره
کرم کاکائوبه مقدار لازم
کیک قهوه کاکائویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک قهوه کاکائویی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و مقدار بسیار کمی نمک به آن اضافه کنید و آن را 2تا 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.سپس آن را با شکر مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا یکنواخت شوند.
مرحله 2قهوه را دم کرده و به همراه پودر کاکائو،روغن و کره مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید محلول به جوش بیاید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کم کم آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید.
مرحله 3تخم مرغ ها را جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید تا کف کند و بعد آن را به خمیر اضافه کرده و مقداری اسانس وانیل به آن بیفزایید و مجددا آن را مخلوط کنید تا به خوبی یکنواخت شود.
مرحله 4مقداری مغز گردو را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید.مقداری آلبالو را نیز خرد کرده و داخل خمیر بریزید.
مرحله 5قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل آن ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 20دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید.
مرحله 6وقتی کیک پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
مرحله 7پس از خنک شدن کیک روی آن یک لایه خامه ریخته و خوب صاف کنید و مجدد روی خامه کرم کاکائو ریخته و خوب پهن کنید و کیک را 2ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید و بعد برای سرو آماده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین