زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱ لیوان |
آرد ۱ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغن ۱/۶ لیوان |
قهوه ۱/۳ لیوان |
خامهبه مقدار لازم |
کره ۵۰ گرم |
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری |
گردوبه مقدار لازم |
آلبالوبه مقدار لازم |
اسانس وانیلچند قطره |
کرم کاکائوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ابتدا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و مقدار بسیار کمی نمک به آن اضافه کنید و آن را 2تا 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.سپس آن را با شکر مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا یکنواخت شوند. |
مرحله 2 | قهوه را دم کرده و به همراه پودر کاکائو،روغن و کره مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید محلول به جوش بیاید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کم کم آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها را جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید تا کف کند و بعد آن را به خمیر اضافه کرده و مقداری اسانس وانیل به آن بیفزایید و مجددا آن را مخلوط کنید تا به خوبی یکنواخت شود. |
مرحله 4 | مقداری مغز گردو را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید.مقداری آلبالو را نیز خرد کرده و داخل خمیر بریزید. |
مرحله 5 | قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل آن ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 20دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید. |
مرحله 6 | وقتی کیک پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. |
مرحله 7 | پس از خنک شدن کیک روی آن یک لایه خامه ریخته و خوب صاف کنید و مجدد روی خامه کرم کاکائو ریخته و خوب پهن کنید و کیک را 2ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید و بعد برای سرو آماده کنید. |