زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱ پیمانه |
شیر ۱/۳ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
قهوه ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین ۱ قاشق مربا خوری |
گاناشبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. |
مرحله 2 | شیر را گرم کنید و قهوه فوری را در آن حل کنید و وقتی ولرم شد به مواد کیک اضافه کنید. سپس روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. (با دور کند همزن) |
مرحله 3 | در آخر مخلوط آرد و دارچین و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و کم کم افزوده و با لیسَک هم بزنید تا یکدست شود. |
مرحله 4 | مواد کیک را در قالب بریزید. من در یک قالب ریختم. شما میتونید از قالبهای کاپ کیک هم استفاده کنید. |
مرحله 5 | در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه (زمان بستگی به دمای فر دارد) بگذارید. نوش جان |