سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک قهوه لیمو - تمشک

کیک قهوه لیمو - تمشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
پودر قندبه مقدار لازم
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
تمشک ۱ پیمانه
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر خامه ای ۸۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱/۲ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
آرد کامل ۱.۵ پیمانه
کیک قهوه لیمو - تمشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک قهوه لیمو - تمشک
روش ساخت
مرحله 1فر را با 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را با روغن چرب کنید. سپس روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
مرحله 2برای تهیه خمیر کیک، در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه متوسط، یک پیمانه شکر و کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله 4یک عدد تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین به مدت یک دقیقه هم بزنید.
مرحله 5مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس شیر را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله 6برای تهیه مواد میانی چیزکیک، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه‌ای و ¼ پیمانه شکر را با سرعت متوسط هم‌زن مخلوط کنید.
مرحله 7پوست لیموترش و تخم‌مرغ باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 8نیمی از مایه کیک را درون قالب بریزید. همه مخلوط پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و در سطح کیک پهن کنید.
مرحله 9بقیه مخلوط کیک را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله 10آنها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پف کند و پخته شود. تمشک‌ها را درون کیک فرو کنید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید.
مرحله 11سپس آن را 10 دقیقه روی توری فر قرار دهید تا خنک شود.
مرحله 12روی آن پودر قند بپاشید و تمشک تازه (اگر موجود بود) قرار دهید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین