سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک قلب سورپرایز شکلاتی

کیک قلب سورپرایز شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کیک شکلاتیبه مقدار لازم
شکلات ۳۵۰ گرم
خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
کرمفیل ۱۰۰-۱۵۰ گرم
موز ۲ عدد
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱.۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
مواد لازم0
شکر ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته
کره ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
کیک قلب سورپرایز شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک قلب سورپرایز شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کیک شکلاتی درست کنید،برای اینکار تخم مرغها وشکر و وانیل را با همزن بزنید تا کف کنند، بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید.بعد مواد خشک را که شامل (آرد،بکینگ پودر و پودر کاکائو هستن) با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و مواد رو با لیسک آرام هم بزنید .
مرحله 2وقالب سیلیکونی قلب را چرب کنید و تا نیمه قالب از مواد کیک داخلش بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید بعد از ۳۰ دقیقه پخت کیک را با خلال دندان چک کنید اگر کیک پخته بود آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود سپس به آرامی کیک را از قالب خارج کنید.
مرحله 3حدود ۳۵۰ گرم شکلات تلخ کارات یا باراکا یا پارمیدا را تکه تکه کنید (یه بسته ۳۵۰ گرمی).شکلات را در ظرفی ریخته و روی سماور درحال جوش بذارید تا کاملا ذوب شود.
مرحله 4وقتی ذوب شد نصفش را داخل قالب قلبی بریزید و قالب را تکان دهید تا شکلات به همه ی قسمتهای قالب برسد بعد شکلات اضافی را داخل ظرف شکلات خالی کنید و با کارد دیواره های قالب را تمیز کنید و قالب را حدود ۴ الی ۵ دقیقه داخل فریزر بذارید تا شکلات ببندد.
مرحله 5وقتی لایه اول شکلات بست دوباره داخل قالب، شکلات بریزید و ایندفعه با قلمو یا پشت قاشق به همه قسمتها شکلات بمالید تا دیواره شکلاتی ضخیم شود دیواره های بالایی قالب را ضخیم کنید چون اگر نازک باشند حین کار میشکنند.
مرحله 6وقتی لایه دوم شکلات را به دیواره ها زدید دوباره چند دقیقه داخل فریزر بذارید تا شکلات خودش را بگیرد.
مرحله 7قالب را از فریزر خارج کرده و روی شکلات دلی کاراملی یا کرمفیل بریزید و آنرا با پشت قاشق پهن کنید.
مرحله 8وقتی دلی کاراملی را ریختید کیک را از وسط با اره کیک برش بزنید و لایه اولش را داخل قالب روی دلی کاراملی بذارید و روی آن خامه فرم گرفته بمالید.
مرحله 9روی خامه هم حلقه های موز قرار دهید و لایه ی دوم کیک را روی موزها قرار دهید و بقیه شکلات که داخل ظرف مانده را ذوب کنید و روی کیک بریزید و سطح آنرا صاف کنید و با نوک کارد شکلات اضافی روی قالب را پاک کنید.
مرحله 10قالب را یکی دو ساعتی داخل یخچال بذارید.موقع درآوردن قلب شکلاتی از قالب، اول همه ی دیواره های قالب را به آرامی از شکلات جدا کنید و با دقت تمام قالب را از سطح شکلات جدا کنید،خیلی احتیاط کنید که شکلات نشکند.
مرحله 11برای دلی کاراملی ابتدا شکر را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کم کم ذوب شود شکر را هم نزنید فقط گاهی تابه رو کمی تکان دهید تا همه ی شکر ذوب شود.
مرحله 12وقتی شکر ذوب شد مدام آنرا هم بزنید تا نسوزد.بعد از اینکه شکر کمی تغییر رنگ داد آنرا از روی حرارت بردارید و خامه را که کمی گرم کرده اید به شکر ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 13بعد از اینکه مخلوط شکر و خامه یکدست شدن دوباره یک دقیقه روی حرارت بذارید تا بجوش بیاید بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 14دلی کاراملی بعد از خنک شدن تا حدودی غلیظ میشود، این سس در یخچال و ظرف دربسته تا چند هفته ماندگار است و برای تزئین کیکها هم مورد استفاده است فقط باید قبل از استفاده کمی گرمش کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین