مرحله 1 | پودر کاکائو،آرد و نمک رو با هم ترکیب کرده و کنار بذارید |
مرحله 2 | در ظرف دیگه ای دوغ و رنگ قرمز رو با هم ترکیب کنید |
مرحله 3 | کره و شکر رو 2 دقیقه با همزن زده تا سبک و رنگش روشن شه |
مرحله 4 | تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ خوب با همزن بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید |
مرحله 5 | سرعت همزن رو کم کرده و ترکیب آرد و دوغ رنگ شده رو طی سه مرحله به ترکیب اضافه کرده و ترکیب کنید(شروع و پایان با ترکیب آرد ) |
مرحله 6 | در کاسه کوچکی سرکه و جوش شیرین رو ترکیب کنید و اجازه بدید بجوشه بعد سریع به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید |
مرحله 7 | کف قالب 23 سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و دیواره هارو چرب و آرد پاشی کنید قالب رو تکان داده اضافه آرد را خالی کرده. |
مرحله 8 | مایه کیک رو در دو قالب ریخته و قالب ها رو در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید |
مرحله 9 | ( میتونید مواد رو به طور مساوی تو دو تا سه تا قالب یک شکل بریزیدو بذارید بپزه ) اینطوری موقعه ی تزیین کیکتون سه یا دو طبقه میشه. |
مرحله 10 | نکته: فر با فر فرق داره شما خودتون ببینید حرارت و زمان فرتون چقدر برای پخت کیک ها مناسب هست |
مرحله 11 | قالب را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و در حین پخت اصلا در فر را باز نکنید |
مرحله 12 | حواستون باشه بعد از پخت تا یک ربع در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد کیک را از فر خارج کنید |
مرحله 13 | برای تهیه کرم کیک پنیر خامه ای و وانیل و پودر قند رو با همزن بزنید تا یکدست شه،خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و با لیسک آهسته ترکیب کنید کرم رو داخل یخچال بذارید تا خنک و سفت شه |
مرحله 14 | بعد از پخت اولین لایه کیک قالب رو از فر خارج کنید و کیک رو با قالب روی توری بذارید تا 10 دقیقه بمونه و کمی خنک شه |
مرحله 15 | کیک رو از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی رو در بیارید و بذارید کیک کاملا خنک شه |
مرحله 16 | بعد از خنک شدن کیک ها،روی هر لایه کرم ریخته و لایه هارو روی هم قرار بدید |
مرحله 17 | یا میتوانیم با استفاده از الگوی قلب از کاغذ روغنی رو قالب کیک قرار داده به شکل قلب برش بدیم |
مرحله 18 | و بین لایه های کیک کرم قرار بدیم |
مرحله 19 | دیواره و روی کیک رو هم با کرم پوشانده |
مرحله 20 | و می توانیم از قبل مقداری از کیک رو خرد کرده وپودرش کرده روی کیک را بپوشانیم که حالت مخملی در بیاد. |