سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک قابلمه ای

کیک قابلمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
کره ۱۱۲ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
کیک قابلمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک قابلمه ای
روش ساخت
مرحله 1آرد و بکینگ پودر را مخلوط ودو بار الک می کنید.
مرحله 2کره ، شکر و وانیل را در ظرفی بریزید با همزن بزنید تا نرم شود.(به جای کره میتوانید از1/4 لیوان روغن هم استفاده کنید.)
مرحله 3تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید،یعنی هر تخم مرغ را که اضافه میکنید با همزن خوب بزنید تا مایه حالت کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 4بعد آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید همراه با اضافه کردن آرد شیر را هم کم کم اضافه کنید تا مخلوط شوند.زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن باشد.
مرحله 5اگر خواستید کیک شما دو رنگ شود 1/4 مایه کیک یا( 5 ق غ مایه کیک) را با 2 ق چ پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 6قابلمه ای را روی حرارت قرارداده تا گرم شود،بعد 2 ق غ روغن داخل کف قابلمه ریخته ،ابتدا مایه ساده رادر قابلمه بریزید و روش را صاف کنید،بعد مایه کاکائویی را بریزد.(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید)
مرحله 7می توانید با خلال دندان،چنگال یا چاقو روی مایه کیک طرح ایجاد کنید،درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید تا عرق درب قابلمه روی کیک را خمیری نکند.
مرحله 8در 5 دقیقه اول حرارت را کمی زیاد کنید بعد حرارت را کم کنید، تا 30 دقیقه درب قابلمه را به هیچ وجه باز نکنید بعداز این زمان با خلال دندان کیک را چک کنید اگر چیزی بهش نچسبید و روی کیک هم بسته بود کیک پخته است.( اگر به خلال دندان چسبید باید اجازه بدید تا پخته شود.)
مرحله 9حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود بعد یک بشقاب روی قابلمه قرار دهید تا کیک تان جدا شود.
مرحله 10اگر خواستید طرف دیگر کیک تان هم طلایی شود میتوانید برگردانید داخل قابلمه تا طرف دیگر آن طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین