زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۶ عدد |
آرد ۲۲۰ گرم |
شکر ۲۲۰ گرم |
آب ۱۳۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
ژل فولکس ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدامیکنیم |
مرحله 2 | سفیده را با همزن دورتند از یک جهت زده تا پفکی و سفید شود |
مرحله 3 | زرده و وانیل وشکر را با دور کند همزن میزنیم تا کرم رنگ شود |
مرحله 4 | سپس ژل را اضافه کرده با همزن دستی ۲ دقیقه میزنیم و آب را اضافه میکنیم |
مرحله 5 | سفیده را در دومرحله به زرده اضافه کرده و آرد وبکینگ پودر راباهم الک کرده به مخلوط سفیده و زرده اضافه کرده. به آرامی بالیسک دورانی مخلوط میکنیم |
مرحله 6 | مایه را در قالب ۲۵ سانتی ریخته با درجه ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم. |