زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱۸۵ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
روغن مایع ۱۲۵ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
فوجیابه مقدار لازم |
پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری |
ماست ۱۲۵ گرم |
شکر ۳۰ گرم |
مرحله 1 | شکر و تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه، روغن مایع افزوده و هم می زنیم، ماست و وانیل رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشن و دونه های شکر کامل حل بشن، آرد رو به همراه بیکینگ پودر الک کرده و به مواد افزوده و با لیسک یا قاشق هم میزنیم، |
مرحله 2 | اگه مواد کیک صاف و یکدست نبود با دور کند همزن می زنیم تا یکدست بشه. کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و دیواره رو چرب می کنیم، مواد کیک رو داخل قالب می ریزیم، 30 گرم شکری که داشتیم روی مواد پخش می کنیم، میوه فوجیارو نازک برش می زنیم و روی مواد کیک می چینیم، در آخر پودر زنجبیل رو روی فوجیا الک می کنیم، داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185°c به مدت 45 دقیقه قرار میدیم. |