سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک فندق با سس کارامل

کیک فندق با سس کارامل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
مغز فندق ۱/۲ پیمانه
جوز هندی ۱/۳ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ پنس
سس کارامل0
شکر ۱ پیمانه
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
فندق ۱/۳ پیمانه
کیک فندق با سس کارامل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک فندق با سس کارامل
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمام مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا هم دمای محیط شوند.
مرحله 2مغز فندق ها را نیم کوب میکنیم .آرد و بکینگ پودر و نمک و جوزهندی را با هم مخلوط و سه مرتبه الک میکنیم و کنار میگذاریم
مرحله 3تخم مرغها و شکر را با دور تند همزن به مدت ۵دقیقه هم میزنیم تا حجم بگیرد و کشدار شود سپس روغن و شیر را اضافه کرده و ۲دقیقه هم میزنیم در این مرحله همزن را خاموش کرده و کنار میگذاریم و مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم
مرحله 4بعد مغز فندق را افزوده و کمی هم میزنیم و مایه کیک را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم و در فری که از قبل با۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۵تا۴۵ دقیقه میپزیم.
مرحله 5برای تهیه سس کارامل، شکر را در ظرفی پهن میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا شکر از کنارها ذوب شود بعد ظرف را حرکت میدهیم تا شکر به طور یک نواخت ذوب شود و رنگ بگیرد وقتی تمام شکر ذوب شد خامه را اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یک سس خوشرنگ و روان بدست بیاید در این مرحله سس را از روی حرارت برداشته و وقتی از داغی افتاد روی کیک که خنک شده ریخته ومغز فندق را روی سس میریزیم.
مرحله 6برای تست کردن فندق ،تابه ای را روی حرارت قرار میدهیم وقتی داغ شد فندق خام را داخل آن میریزم و تفت میدهیم تاعطر فندق بلند شود و پوست آن خشک شود به طوری که پوست آن بین انگشتان به راحتی جدا شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین