زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۵ قاشق غذا خوری |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۴ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تخم مرغ رودرظرفی باهم زن دستی یاچنگال هم میزنیم.شکرواضافه کنیدومجددهم بزنید.ماست وروغن وگلاب رااضافه کنیدوکمی هم بزنید |
مرحله 2 | وانیل وبکینگ پودررابه آرداضافه کرده والک کنید.موادالک شده رابه بقیه مواداضافه کرده تایکدست شوند.فنجان هاراچرب کرده وازموادداخل فنجان بریزید(نصف فنجان راپرکنید). |
مرحله 3 | فنجان هارادرقابلمه بگذاریدوتانصف ارتفاع فنجان ها درقابلمه آب بریزید. پارچه یاحوله تمیزراروی درقابلمه بکشیدوقابلمه راروی حرارت بگذارید.(کیک رادم کنید). |
مرحله 4 | حدود20دقیقه شعله متوسط زیرقابلمه روشن باشد(شعله به اندازه دم کردن برنج باشد).بعداز20دقیقه شعله راخاموش کنیدو10دقیقه دیگر درقابلمه رابردارید. |
مرحله 5 | کیک فنجانی شماآماده است.بافت بسیارنرم واسفنجی دارد . بعد از سردشدن نوش جان بفرمایید. |