زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پوست لیمو ۱.۵ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۳/۴ قاشق چای خوری |
کرم تارتار ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۱۲-۱۰ عدد |
شکر ۲ فنجان |
آرد کیک ۱/۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | نصف فنجان شکر خیلی ریز را با کل آرد کیک مخلوط کنید سپس چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | سفیده تخم مرغ ها، نمک و کرم تارتار را کف ظرف یک همزن برقی بریزید و 1 دقیقه تا زمانی که تخم مرغ کف کند و حالت موجی پیدا کند آن را با سرعت زیاد بزنید. |
مرحله 4 | سرعت همزن را کم کنید سپس 1 و نیم فنجان شکر باقیمانده را آرام آرام روی تخم مرغ های زده شده بپاشید. آنقدر هم بزنید که تخم مرغ ها غلیظ و براق شوند. |
مرحله 5 | وانیل و پوست لیموترش را اضافه کنید. |
مرحله 6 | سپس 1 دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط کاملاً غلیظ شود. |
مرحله 7 | 1/4 مخلوط آرد را روی سفیده تخم مرغ ها بریزید و هم بزنید سپس با یک کاردک آن را به شکل خمیر در بیاورید. آرد را یک چهارم یک چهارم اضافه کنید تا زمانی که کل مخلوط آرد با تخم مرغ ترکیب شده باشد. |
مرحله 8 | خمیر را داخل یک قالب کیک وسط سوراخ به اندازه ی 25 سانتی متر که کف آن چرب نشده بریزید. با یک کاردک روی آن را صاف کنید و 35 تا 40 دفبفه تا زمانی که کیک حالت فنری پیدا کند و وقتی با دست آن را فشار می دهید سرجای خود برگردد در فر بپزید. |
مرحله 9 | کیک را از فر بیرون بیاورید. روی یک توری خنک کننده آن را برگردانید و بگذارید کاملاً خنک شود. زمانی که کیک خنک شد آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و روی آن مقداری شکر پودری بپاشید. |