زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن مایع ۳/۴ پیمانه |
ماست ۳/۴ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | شکر را در ظرف مناسب ریخته و وانیل را اضافه میکنیم؛(به جای وانیل میشه از رنده پوست یک لیموترش یا رنده پوست نصف ۱ پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک میده) |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم؛ و هریک را با چنگال یا همزن آنقدر هم میزنیم تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم؛ |
مرحله 3 | حال روغن و ماست را اضافه میکنیم و در حد یکدست شدن هم میزنیم؛ |
مرحله 4 | آرد را ۳ مرتبه الک میکنیم و ب پ و ج ش را به آن اضافه و مخلوط میکنیم؛ |
مرحله 5 | حال مخلوط آردی رو کم کم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و فقط در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم؛ |
مرحله 6 | مواد را در قالب مناسب که از قبل چرب کرده و کاغذ روغنی گذاشته ایم ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت به مدت متوسط ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میپزیم؛ |