سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک عسلی با کشمش

کیک عسلی با کشمش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کشمشبه مقدار لازم
پودر قند ۱ لیوان
خامه ترش ۲ لیوان
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
عسل ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه‏ ۱/۲ لیوان
کیک عسلی با کشمش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک عسلی با کشمش
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را روی دمای 160درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.تخم مرغها را از چند ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا سرد یا گرم نباشند.
مرحله 2عسل را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا عسل داغ شود سپس جوش شیرین را به عسل اضافه کنید ، شعله را ملایم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا زمانی که رنگ عسل زرد کاراملی شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید.
مرحله 4مخلوط عسل را کم کم به شکر و تخم مرغ اضافه کرده و آن را با دور تند همزن هم زمان مخلوط کنید
مرحله 5آرد را 2بار الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 6قالب کیک مناسبی را انتخاب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و کیک را داخل فر داغ شده قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید.
مرحله 7کیک آماده شده را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
مرحله 8سپس ان را به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله 9خامه ترش،خامه فرم گرفته و پودر قند را مخلوط کرده و لا به لای کیک بزنید.
مرحله 10روی خامه مقداری کشمش ریخته و لایه دوم را قرار دهید.
مرحله 11روی کیک را با مقداری شکلات و خامه فرم گرفته و کشمش تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین