سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک عریان

کیک عریان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
کیک اسفنجی ۲ عدد
خامه‏ ۱ کیلوگرم
موزبه مقدار لازم
شیربه مقدار لازم
شکلات ۲۰۰ گرم
خامه‏ ۱۰۰ گرم
کیک عریان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک عریان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا دوتا کیک چهار تخم مرغی اسفنجی با دستور پاپیون در قالب بیست با ارتفاع ده آماده کنید(یا هر کیکی که دوست دارید مهم اینه کیک با قطر کمتر و ارتفاع بیشتری باشه تا شَکیل بشه) بهتره کیکا رو از یه روز قبل آماده کنید بعدخنک شدن نایلکس پیچیده و در یخچال بزارید.
مرحله 2کیکا رو  هر کدام میتونید به سه قسمت برش بزنید ولی برا این کیک دو برش کافیه چیزی که زیبایی این کیک بیشتر میکنه اینه  که خیلی با دقت ارتفاع کیک ها با خط کش اندازه گیری بشن و در صورتی که ارتفاع یکسان ندارن اون ها رو با دقت برش بزنیم و هم اندازه کنیم چون در این کیک لایه های کیک بخوبی دیده میشه.
مرحله 3حالا روی سینی که میخواین کیک رو سرو کنید کمی خامه بزنید و یه لایه کیک رو بزارین حالا رو کیک کمی شربت یا شیر اسپری کنید بعد خامه موز گردو خردشده بزارید و لایه بعد رو خامه بزنید بزارید روش کمی فشار بدین تا بهم بچسبن این کارو تا لایه آخر ادامه بدین(مثل تمام کیکا و طبق سلیقه خودتون فیلینگ کیک رو انجام بدین)
مرحله 4حالا برا بدنه کیک خامه رو با پالت روی کیک بزنید یا میتونید خامه رو تو قیف کرده و جای برشها دور تا دور  بصورت نواری خامه بزنید بعد با پالت صافشون کنید دقت کنید تمام بدنه نباید پوشیده بشه بخاطر همین بهش میگن کیک عریان یا برهنه. 
مرحله 5بعد روشو با گاناش (خامه رو روی حرارت کتری بزارید وبعد داغ شدنش شکلات رو اضافه کنید بزارید تا قشنگ شکلات آب بشه) تزیین کنید برای تزیین این کیک بیشتر از گلهای طبیعی و میوه استفاده میشه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین