سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر کیک عریان کشک و بادمجون

کیک عریان کشک و بادمجون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
مغز گردو ۱۰۰ گرم
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
کشک ۳ قاشق غذا خوری
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زرد چوبه مقدار به مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کیک عریان کشک و بادمجون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک عریان کشک و بادمجون
روش ساخت
مرحله 1بادمجون رو کبابی کرده و پوستش رو گرفته و با گوشت کوب له می کنیم یا اینکه بادمجون رو پوست گرفته و سرخ کرده و له می کنیم، پیاز رو رنده و با کمی زردچوبه تفت میدیم، سیر رنده شده رو افزوده و تفت میدیم و همچنین نعنا خشک.
مرحله 2بادمجون له شده رو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم، خیلی کم نمک اضافه می کنیم و همچنین فلفل، دو تا سه لیوان آب می ریزیم و با شعله ملایم اجازه میدیم تا بادمجون مغز پخت بشه و کمی به روغن بیفته،
مرحله 3سپس مغز گردو ساییده شده رو اضافه می کنیم، اگه آب مواد کشیده شده بود بازم آب اضافه می کنیم و درب تابه رو بسته تا مواد بپزه و مجدد به روغن بیفته، در آخر کشک اضافه می کنیم و با شعله ملایم میذاریم تا کاملا آبش کشیده بشه.
مرحله 4در ظرف سرو یه ردیف نون تست می چینیم و مقداری کشک بادمجون روی همه قسمتای نون تست پخش می کنیم. همین طور لایه لایه نون تست و کشک بادمجون می چینیم.
مرحله 5در آخر مقداری کشک بادمجون به دیواره کیک می مالیم به طوری که نون تست هم مشخص باشه یعنی نیازی نیست دیواره کیک رو کاملا با کشک بادمجون پوشش بدیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین